PERSBERICHT

CBR-erkenning voor trekker rijopleiding TRO-Oenkerk

Het trainings- en opleidingsbedrijf uit Oenkerk ( TRO-Oenkerk) heeft nu een officiële erkenning van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) voor het opleiden van cursisten om het zogenoemde T-Rijbewijs te behalen.

Hiervoor is TRO-Oenkerk  o.a  een samenwerkingsverband aangegaan met trainingscentrum ’t Stalhûs te Lekkum.

De opleiding omvat het gehele lespakket met zowel theorie als een praktijkgedeelte. Voor het behalen van het theorie-examen biedt TRO twee studiemogelijkheden aan. Dit kan door middel van een online zelfstudie of persoonlijke training en ondersteuning. Bij kandidaten met leer- en/of leesproblemen is het mogelijk dat wij bij je thuis komen. ( 1 op 1 training ).

Het theorie-examen van de opleiding mag worden afgelegd bij een leeftijd vanaf 15½ jaar. Voor het praktijkgedeelte geldt een leeftijd van 16 jaar.
Voor iedere aangemelde kandidaat is het mogelijk om deel te nemen aan een theoretische bijscholingsdag inclusief oefenexamens. Deze vindt plaats op de trainingslocatie in Lekkum of een ander overeengekomen lesplaatsbijv. Bij je thuis.

Kijk op www tro-oenkerk.nl
Of even bellen 06 22 89 13 71

Voor meer informatie, gebruik het contactformulier klik hier.

Het nieuwe CBR / CCV T - rijbewijs

Na vele  positieve  reacties   gaat TRO-Oenkerk enkel nog  theorie trainingen verzorgen  op  onze locatie te Kealedykje 1  te  Lekkum  of andere locatie om je voor te bereiden op het CBR Theorie examen t.b.v. het T- rijbewijs.

Daarnaast gaan we ook theorie trainingen verzorgen voor verkeerscholen Theorie lessen trekkerrijbewijs en auto B rijbewijs.

Voor het praktijkgedeelte verwijzen wij je door naar een bij ons bekende en gerenommeerde verkeersschool, of je kiest je eigen rijschool

Let op: Je leeftijd voor het CBR theorie-examen is 15,5 jaar en de minimale leeftijd voor de Praktijktraining is 16 jaar

Trekker Praktijk rijlessen mogen pas gevolgd worden als je 16 jaar oud bent en het praktijkexamen na het behalen van je theorie-examen dus geslaagd !

Praktijklessen mogen pas gevolgd worden na het behalen van het theorie-examen.

Voor meer informatie en of aanmelden theorie examen

Kijk op http://www.cbr.nl/11332.pp. T rijbewijs

Voor meer informatie, gebruik het contactformulier klik hier.